Dovoz Ábel kuriérom možný v rámci Bratislavy a okolia každú stredu. Osobný odber možný pon-pia 16:00-22:00, víkend 15:00-22:00

Viac ako len pivovar

Pivovar U Ábela odkazuje na prekvapujúce račianske pivovarnícke tradície. Už v roku 1768 sa v miestnej kronike v súpise obyvateľov spomína prvý račiansky pivovarník Ján Hillyradt. Našim poslaním je nadviazať na tradíciu varenia piva v Rači a i naďalej uspokojovať chuťové poháriky aj tých najnáročnejších pivných fajnšmekrov.

Pivovar u Ábela

Pivovar U Ábela odkazuje na prekvapujúce račianske pivovarnícke tradície. Už v roku 1768 sa v miestnej kronike v súpise obyvateľov spomína prvý račiansky pivovarník Ján Hillyradt. Našim poslaním je nadviazať na tradíciu varenia piva v Rači a i naďalej uspokojovať chuťové poháriky aj tých najnáročnejších pivných fajnšmekrov.

Od nášho otvorenia v júni 2017 sme vyhrali s našim Račišdorferom “Striebornú pivnú pečať” na najprestížnejšej svetovej súťaži piva, a cenu „Najlepší nový pivovar na Slovensku 2018“ v ankete renomovaného portálu RateBeer.com. Naše srdce patrí Rači, Račanom a všetkým milovníkom dobrého piva. Varíme vlastný ležiak “Kompánija”, pivá štýlu …

Výhoda

22 000 l

Výhoda

22 000 l

Výhoda

22 000 l

Výhoda

22 000 l

Naše pivá

Ponúkame vám možnosť vybrať si zo širokej palety pivných špeciálov. Každé z našich pív je typologicky odlišné, navzájom neporovnateľné práve preto, aby si každý medzi nimi našiel svojho favorita. Nájdete u nás pivá svetlé aj tmavé, horké aj sladšie, silné aj light, moderné aromatické ale aj tradičné. 

Kompánija 11%

račansky „spoločnosť okolo stola“ výčapný ležiak

Pivo vyrábané zo sladu plzenského typu, českého chmeľu a pivovarských kvasiniek pre spodné kvasenie. Kvasí pri 12°C, je stredne prekvasené so strednou intenzitou horkosti a dozrieva pri teplotách okolo 2°C, kde dochádza k väzbe oxidu uhličitého a k zaokrúhleniu chuťových vlastností charakteristických pre skupinu ležiakov.

Kompánija 11%

račansky „spoločnosť okolo stola“ výčapný ležiak

Pivo vyrábané zo sladu plzenského typu, českého chmeľu a pivovarských kvasiniek pre spodné kvasenie. Kvasí pri 12°C, je stredne prekvasené so strednou intenzitou horkosti a dozrieva pri teplotách okolo 2°C, kde dochádza k väzbe oxidu uhličitého a k zaokrúhleniu chuťových vlastností charakteristických pre skupinu ležiakov.

Kompánija 11%

račansky „spoločnosť okolo stola“ výčapný ležiak

Pivo vyrábané zo sladu plzenského typu, českého chmeľu a pivovarských kvasiniek pre spodné kvasenie. Kvasí pri 12°C, je stredne prekvasené so strednou intenzitou horkosti a dozrieva pri teplotách okolo 2°C, kde dochádza k väzbe oxidu uhličitého a k zaokrúhleniu chuťových vlastností charakteristických pre skupinu ležiakov.

Kompánija 11%

račansky „spoločnosť okolo stola“ výčapný ležiak

Pivo vyrábané zo sladu plzenského typu, českého chmeľu a pivovarských kvasiniek pre spodné kvasenie. Kvasí pri 12°C, je stredne prekvasené so strednou intenzitou horkosti a dozrieva pri teplotách okolo 2°C, kde dochádza k väzbe oxidu uhličitého a k zaokrúhleniu chuťových vlastností charakteristických pre skupinu ležiakov.

Návrat hore